30 Nisan 2011 Cumartesi

Mim from vєssєℓαм (5) & Gelibolu17



Yine mim gelmis banaa.. Sagolsunlar varolsunlar, vєssєℓαм'a ve sayin Gelibolu 17 ablama çok tesekkür ediyorum unutmayip sevip sayip mimledikleri için.. Vee sorumuza geçelim bakalimm :

Blog açma hikayeniz... Buralara yolunuz nasıl düştü ve neler hissediyorsunuz bi anlatın bakalım ?


Bloglar ve ben... Ilk önce blog alemine fransiz bloglardan daldim... Bir kaç sene önce fransiz bir blogum vardii, hatta hala var ama ilgilenmiyorum.. Her neyse orda basladim yazmaya, paylasmaya gurbetçi kardeslerle.. Sonra bi ara bosladim ben bu blogu, pek enteresan gelmedi bana...
Daha sonra , bu sene iste, bikaç ay oluyo, bi akrabam takip ettigi bir kaç türk blogu gösterdi bana.. Benimde ilgimi çekti, faydali seyler paylasanlar vardi, hayatini anlatanlar vardi.. Bende hesabim olmasa bile takip etmeye basladim birkaç blogu.. Vee bi gün nasil olduysa, bi tatil zamaninda açtim bi blog, paylastim kafama göre biseyler.. Hem kendimden biseyler koydum ortaya hemde insanlara bi yararim dokunsun, bir faydam olsun diye faydali bilgiler paylastim... Mümin mümin kardesine nasihatte bulunmali diye aklima geldikçe üstadlardan, Kurandan güzel seyler paylastim.. Kisa ve öz konusmayi sevdigim için hep kisa ve öz seyler paylastim, insanlarin aklinda kolayca kalsin diye...Vee en güzeli sizin gibi degerli insanlarla tanistim, faydali seyler ögrendim, degisik dünyalar, tuhaf insanlar ke$fettim...
Mesela bu blog bazen bana moral kaynagi oldu, kumanda panelini açtigimda bir sürü yorum görünce içim kipir kipir olduu, kimileri mutluluklarini yazilarina yansittiginda bende sevindim:)
Ve bide $u var, bu blog birazda günlük gibi bisey oldu; mesela aylar hatta seneler sonra eski yazilarimi okuyunca "bak zamaninda $unu $unu demi$im, o zaman öyle olmustu dogru ya" falan gibisinden düsünürüm...

Kisacasi benim hikayemde bu, pisman degilim bu blogu açtigimdan,
insAllah sizlere bi faydam dokunmustur,
Kendinize iyi bakin Rabbime emanetsiniz :)


GüLüm'Se

10 yorum:

  1. Canımm benımm ıyıkı aramızaa geldınn ıyıkııı buradasınn operım :*

    YanıtlaSil
  2. Ay canim benim bende tesekkür ederiim
    e bende öperimm :*

    YanıtlaSil
  3. Canım,iyikide açmışsın blogunu,ben senin gibi bir kız kardeşim olmasından gayet mutluyum,gerçek hayatta yokki,ama bak burda bir sürü kardeşim var,iyiki seni tanımışım,uzun yıllar birlikte olmak dileğiyle,kendine iyi bak canım.Allah'a emanet ol...sevgiler,selamlar :)

    beni kırmayıp cevapladığın içinde ayrıca teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  4. Paylaşımlarını çok beğeniyorum canım takipteyim iyi ki buradasın :)
    Ayrıca bend emimi tüm başlığımı okuyanlara göndertmiştim okumadıysan ben ne yapam yani :))
    Yani bende seni sevip sayıyorum tek tek isim yazmış olmasamda :)

    YanıtlaSil
  5. Seni tanımaktan oldukça memnunum:)

    Muhabbetle!

    YanıtlaSil
  6. *Gelibolu17
    InsAllah ablacim, uzun yillar birlikte olmak dilegiyle.. Iyiki tanismisiz, yollarimizi kesi$tiren Rabbime sükürler olsun :)

    *Ülkü
    Hosgeldiniz :) Bloguma ilk defa yorum attiginiz için ilk defa daha simdi girdim blogunuza ondan okumamis olmam normal yani :) Yinede sagol abla tesekkürler, saygilar :)

    *Râna
    Ay yerim seni bende seni tanimaktan oldukça memnunum :)

    YanıtlaSil
  7. Hayır canımcım ilk defa yorum yapmıyorum ki :)

    YanıtlaSil
  8. *Ülkü
    Demekki gözümden kaçmis ablacim affina siginiyorum :)

    YanıtlaSil
  9. Sığın sığın pek sıcaktır :)

    YanıtlaSil

Çok zor bazen
Avaz avaz susmak...